Aktivitet och närvaro

Stationen är obemannad.

Mer information här.

Kårens kalender

Inga händelser

Jfbk's senaste larm

Sedan ett år tillbaka har två stycken "larmtavlor" planerats, installerats, programmerats och testats. Dessa larmtavlor fungerar som ett kvitteringssystem, så man ser vilket manskap som har kvitterat på ett larm och är på väg. Kvitteringen fungerar på så vis att när man mottagit ett larm så ringer man till tavlan, när tavlan har tagit emot samtalet så registrerar den att man ringt och lägger på. I och med att tavlan registrerat samtalet så tänds en diod bredvid personen i fråga som kvitterat och på så vis vet man vem som kommer på ett larm.
I nuläget fungerar detta rätt bra, men systemet har inte varit i drift under någon lång tid så nya ideér dyker säkert upp. 
Dessutom har kåren en version av SmsAlarm där man direkt kan ställa in att man vill kvittera, och om det är aktiverat när man tar emot ett larm så kan man kvittera genom en knapptryck. Denna funktion finns ej i SmsAlarm som finns på Google Play men kommer att läggas till där.

 

Kårnytt

  • 07-04-2015
    Under dom två senaste övningarna har kåren på nära håll haft förmånen att kunna stifta ytterligare bekantskap med brandförloppet vid olika konstruktioner. Först ut att eldas ner var en...
  • 17-03-2015
    Under dagens övning har vi bekantat oss med våran tank, vi har lärt oss hur man får ut vatten, hur man fyller på vatten och hur man kör skum. Allt detta för att vara väl rustade inför våren...

Våra sponsorer

Vi har 43 besökare och inga medlemmar online