Aktivitet och närvaro

Stationen är obemannad.

Mer information här.

Kårens kalender

Inga händelser

Jfbk's senaste larm

Nu äntligen har sidan uppdaterats med lite nytt. Förutom att utseendet har ändrats något så har det lagts till lite mer bilder på fordonen, samt att det har kompletterats med information på de sidorna. En nyhet som tillkommit är menyalternativet uppe på sidan som heter "På gång". Där är det meningen att kårens olika projekt och annat vi sysslar med för tillfället ska skrivas ner i en sorts blogutförande, med detta hoppas vi få sidan mer intressant. 
Bland menyerna har det också skett lite förändringar i hur menyalternativen har namngetts. Förut har vissa menyalternativ kanske haft lite missvisande namn och endel saker har varit svåra att hitta så nu hoppas vi att det ska gå lättare att navigera på sidan. Ett exempel på detta är menyalternativet "Media" som förr hette "Bilder", ett något fel namn eftersom vi även har videor där. Ytterligare har sökningen på sidan kontrollerats och konfigurerats lite så nu går det ännu bättre att söka på denna sida, sökningen sker högst upp på sidan. 
Till sist så har gästboken publicerats igen, så det går alldeles bra att skriva i den nu också. Tänk bara på att inläggen först måste godkännas av sidansvarig innan det publiceras, detta för att vi har haft problem med spam.
Kom gärna med kommentarer och förslag angående sidan! 

Kårnytt

  • 07-04-2015
    Under dom två senaste övningarna har kåren på nära håll haft förmånen att kunna stifta ytterligare bekantskap med brandförloppet vid olika konstruktioner. Först ut att eldas ner var en...
  • 17-03-2015
    Under dagens övning har vi bekantat oss med våran tank, vi har lärt oss hur man får ut vatten, hur man fyller på vatten och hur man kör skum. Allt detta för att vara väl rustade inför våren...

Våra sponsorer

Vi har 65 besökare och inga medlemmar online