Aktivitet och närvaro

Stationen är obemannad.

Mer information här.

Kårens kalender

Inga händelser

Jfbk's senaste larm

Jomala FBK's damklubb är en registrerad förening med gamla anor. Den Bildades år 1954 och har således redan firat 60 år.

jfbk_dam_rdm5.jpg

Verksamheten består i stort av att hjälpa alarm- och ungdomsavdelningen med att bl.a. koka kaffe och breda smörgåsar vid övningstillfällen och eventuellt större tillbud. Vi kan deltaga i t.ex. efterspaning, olyckstillbud, större övningar, juniorläger m.m.

För att hålla ihop gruppen behövs också lite lättare aktiviteter. Vi utövar fysisk fostran och åker på kurser samt deltar i seminariedagar, vårträffar och kongresser.

Under åren deltog 2000-2003 deltog JFBK's damlag i FSB's redskapstävlingar. Som bäst blev det en andra placering. År 2000 deltog laget i finska mästerskapen i Åbo. Resultatet blev då en fjärdeplats.

Damklubben består idag av ca.15 aktiva medlemmar. Träffarna sker på kallelse av ordförande ca.2 ggr/månad.

Blev just du intresserad? Tveka inte att ta kontakt med kåren, flickor och damer i alla åldrar är välkomna!

Alla behövs i brandkårsarbetet!

Kårnytt

  • 07-04-2015
    Under dom två senaste övningarna har kåren på nära håll haft förmånen att kunna stifta ytterligare bekantskap med brandförloppet vid olika konstruktioner. Först ut att eldas ner var en...
  • 17-03-2015
    Under dagens övning har vi bekantat oss med våran tank, vi har lärt oss hur man får ut vatten, hur man fyller på vatten och hur man kör skum. Allt detta för att vara väl rustade inför våren...

Våra sponsorer

Vi har 26 besökare och inga medlemmar online